Group dance

Dansurile de grup – un mod de socializare pentru cel mic!

Calculatorul a schimbat total modul in care un copil isi petrece orele libere dupa scoala. Isi arunca ghiozdanul pe pat imediat cum intra in camera, iar urmatorul lucru pe care il face este acela de a apasa butonul de deschidere a calculatorului. Astfel, cel mic uita sa socializeze, se inchide in el si devine un timid. Toate acestea se pot schimba daca iti inscrii copilul la cursuri de dans autorizate.

Dansurile de grup sunt ideale pentru copii, mai ales pentru acei copii care au devenit niste timizi sau care reusesc cu greu sa socializeze. Dansurile de grup sunt perfecte pentru faptul ca necesita o activitate in echipa, astfel ca, pe langa faptul ca cei mici sunt practic obligati sa dialogheze intre ei, vor invata ca munca in echipa poate fi mai grea, dar este mult mai placuta atunci cand rezultatul final este unul pozitiv. Se poate observa foarte simplu bucuria unei echipe de fotbal dupa ce castiga un trofeu. Exact aceeasi bucurie se poate regasi si in cadrul unui grup de dansatoi dupa ce castiga un concurs.

Desi dansurile in grup sunt mai greu de executat, datorita faptului ca nu toti copii sunt la acelasi nivel, daca vei alege pentru copilul tau o scoala de dans profesionista, cu siguranta cei de acolo vor sti sa aleaga dansul pefect pentru a-i integra pe toti copii, vor face mai multe grupe in functie de nivelul fiecarui copil, astfel incat cei mici sa nu se simta inferiori in fata celorlalti.

De asemenea, pentru ca inteleg ca sunt copii, profesionistii de la scoala de dans ii vor lasa pe cei mici ca deseori sa efectueze miscari de dans la libera alegere, astfel incat sa poata descoperi care le este nivelul lor adevarat. Astfel, nu ii vor forta sa faca ceva ce inca nu pot, iar dansul in grup va fi cu adevarat o placere imensa.