Valsul mirilor

Valsul mirilor

De ce este important valsul mirilor?

In ziua nuntii tale, tu si partenerul tau sunteti esenta petrecerii, punctul central catre care toata atentia participantilor se concentreaza si trebuie sa faceti din fiecare clipa a acestei zile una de neuitat. Cu siguranta vei dori acest lucru deoarece este foarte posibil ca acesta sa fie singura zi in care vei fi mireasa si trebuie sa recunoastem ca fiecare fetita inca de micuta viseaza la ziua nuntii ei in care va fi diva, printesa, cea mai frumoasa dintre cele mai frumoase.

Cine da startul la distractiei?

Pe langa toate acele momente speciale din cadrul ceremoniilor si petrecerii tale, va trebui sa fie unul care are rolul de a da startul petrecerii si acesta va fi momentul in care voi veti dansa pentru prima oara impreuna ca proaspeti casatoriti. Da, este vorba de dansul mirilor, sau valsul mirilor cum mai este numit.

Semnificatie, definitie si importanta.

Dansul mirilor, bineinteles este o denumire generala pentru acest moment deoarece melodiile de dragoste nu sunt numai valsurile sau blues-urile ci orice alt gen de melodie ce voua vi se potriveste si pe care voi o indragiti. Fondurile muzicale pentru acest moment pot fi dintre cele mai diverse si fiecare cuplu are libertatea sa aleaga o anumita coregrafie si o anumita melodie pentru acest moment foarte special din cadrul petrecerii lor de nunta. In alegerea melodiei, pe langa preferintele voastre muzicale trebuie sa ti cont si daca modelul rochiteti tale de mireasa iti va permite sau nu sa faci acele miscari ce le-ati stabilit si repetat. De asemenea este indicat ca pentru un moment super-original, si bineinteles, bine realizat, sa apelezi la ajutorul unui coreograf si la cateva lectii de dans. Impreuna veti stabili o anumita coregrafie potrivita cu melodia aleasa, cu voi, tema si stilul nuntii. In plus o veti putea repeta ori de cate ori este nevoie pentru a invata pasii perfect.

Alegerea melodiilor pentru acest moment.

Daca poti alege orice melodie vrei, bineinteles ca exista si melodii clasice/traditionale pentru acest moment. Chiar denumirea secundara a acestuia vine de la ponderea mare de valsuri pe care mirii tind sa le aleaga in detrimentul altor tipuri de melodii. Valsul iti va oferi posibilitatea sa accentuezi impresia de basm ce o creezi la nunta ta, te va face sa plutesti pe un norisor impreuna cu partenerul tau, va putea avea ca fond muzical o melodie delicata, emotionanta care desi nu transmite un mesaj clar, cel subliminal va fi inteles de fiecare suflet prezent la petrecerea ta.

De ce vals? Pentru ca valsul este elegant, rafinat, delicat. Este nemuritor si nu se demodeaza niciodata. Este indicat sa acorzi o deosebita atentie alegerii melodiei pentru dansului vostru de deschidere (si implicit coregrafiei). Nu uita ca tendintele vin si pleaca. O melodie se poate demoda cu o viteza dubla fata de cea cu care a ajuns in top si aceste imagini vei vrea sa le arati si stra-stranepotilor tai, asa ca o alegere inteleapta este prioritara in acest caz.

O multime de variante! De asemenea, asta nu inseamna ca trebuie sa iti stopezi imaginatia. Nicidecum. Cu siguranta alaturi de sotul tau vei reusi sa iti surprinzi invitatii cu un vals minunat, cu un dans de deschidere deosebit acompaniat de muzica de cea ma buna calitate si efecte vizuale si/sau pirotehnice inedite.

.